Cotlet de porc prăjit cu prune Poșate

Cotlet de porc prăjit cu prune Poșate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu prune braconate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, anason stelat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc condimentat cu prune, Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, și Filet de porc cu prune prăjite și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mare mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura; fierbeți până când prunele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați prunele pe platou. Se strecoară amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Întoarceți lichidul strecurat în aceeași cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați bulion, crenguțe de cimbru și șalotă. Se fierbe până când amestecul se reduce la 1 cană, aproximativ 25 de minute. Se strecoară sosul; se amestecă 1 1/4 lingurițe de zahăr și cimbru tocat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți prunele și sosul separat; rece. Aduceți prunele la temperatura camerei; reîncălziți sosul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați carnea de porc cu 1 lingură de ulei; presărați cimbru, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în centru înregistrează 60°, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Se servește cu prune pocate și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Se presară cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
10
* Disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista