Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de ceapă eșalotă de pătrunjel

Cotlet de porc prăjită cu ierburi cu sos de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 241 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Un amestec de coapse de porc centrale, suc de lămâie, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de porc prăjită cu sos de portocale, Carne de porc prăjită cu sos de portocale, și Fripturi de carne de porc în sos cremos de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Mash usturoiul și sarea împreună cu o furculiță până formează o pastă grosieră.
Transferați într-un castron mic și amestecați uleiul, ierburile proaspete și piperul proaspăt măcinat. Frecați pasta de usturoi pe toată carnea de porc.
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți timp de 1 1/4 ore sau până când temperatura internă atinge 155 grade F pe un termometru citit instantaneu.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați carnea de porc în felii și serviți cu sosul.
Combinați toate ingredientele într-un blender și piure.