Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de ceapă eșalotă de pătrunjel

Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de ceapă eșalotă de pătrunjel
Cotlet de porc prăjită cu ierburi cu sos de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 241 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Un amestec de coapse de porc centrale, suc de lămâie, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de porc prăjită cu sos de portocale, Carne de porc prăjită cu sos de portocale, și Fripturi de carne de porc în sos cremos de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Mash usturoiul și sarea împreună cu o furculiță până formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați într-un castron mic și amestecați uleiul, ierburile proaspete și piperul proaspăt măcinat. Frecați pasta de usturoi pe toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți timp de 1 1/4 ore sau până când temperatura internă atinge 155 grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați carnea de porc în felii și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Combinați toate ingredientele într-un blender și piure.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista