Cotlet De Porc Parmigiana
Cotlet de porc Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 370 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 77 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile, uleiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Parmigiana De Porc, Cotlet De Porc Parmigiana, și Cotlete De Porc Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete; gatiti 2 min. pe fiecare parte.
Transferați în vasul de copt de 13x9 inci, rezervând picături în tigaie; presărați cotletele cu parmezan.
Adăugați legume în picături în tigaie; gătiți și amestecați 5 până la 6 min. sau până la licitație. Se amestecă sosul de paste și busuiocul.
Se toarnă sosul peste cotlet.
Coaceți 15 min. sau până se termină cotletele (145F). Se acoperă cu mozzarella; lry stand 3 min sau până când brânza este topită.