Cotlet De Porc Paprikash
Cotlet de porc Paprikash ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați supa de roșii condensată campbell ' s, boia de ardei, Cotletele de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Paprikash De Porc, Friptură De Porc Paprikash, și Filet De Porc Paprikash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Reduceți căldura la mediu. Amestecați ceapa și boiaua în tigaie și gătiți până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Se amestecă supa, apa, piperul negru și smântâna în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand carnea de porc este fiarta.
Serviți carnea de porc și sosul cu tăiței.