Cotlet De Porc Pane
Cotletele de porc pane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, cotlet de porc, sos de salată de fermă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul și brânza.
Puneți pansamentul într-un alt vas superficial. Înmuiați Cotletele de porc în pansament, apoi rulați în amestec de firimituri.
Așezați într-un 13-in negreased. x 9 inch. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.