Cotlet de porc monstru cu crustă de chimen cu Salsa Chipotle de piersici
Rețeta cotlet de porc monstru cu crustă de chimen cu Salsa Chipotle de piersici ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 320 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Făină de porumb-creveți cu crustă de chimen cu ardei roșu-sos de scufundare Chipotle, Coapse de pui cu crustă de chimen cu Salsa Tomatillo la grătar, și Cotlete De Porc Cu Crustă De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face salsa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
2
În castron mediu, aruncați împreună toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se transferă în vasul de servire și se lasă deoparte.
4
Pregătiți grătarul
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile inferioare. Cărbune ușor. Lăsând aproximativ 1/4 din grătar fără cărbune, cărbune aprins în restul grătarului, astfel încât cărbunii sunt de aproximativ 3 ori mai mari pe partea opusă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Dacă utilizați grătar pe gaz, deschideți hota, aprindeți toate arzătoarele și puneți-le la înălțime. Închideți capota și preîncălziți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
În timp ce grătarul se încălzește, coat cotlet
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Folosind râșnița electrică de condimente, pulsați semințele de chimen de 2 până la 3 ori pentru a sparge. (Alternativ, așezați semințele pe placa de tăiere și zdrobiți ușor cu o tigaie mică de saut, folosind o mișcare ușoară de balansare.) Frecați cotletele cu ulei, presărați sare și piper și acoperiți cu semințe de chimen, apăsând ferm pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a găti cotlete folosind grătar de cărbune
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Focul de cărbune este mediu-fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului peste zona în care cărbunii sunt îngrămădiți cel mai mult timp de 3 până la 4 secunde. Tăiați cotletele pe grătar ușor uleiat direct peste cea mai fierbinte parte a cărbunilor, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Mutați cotletele în cea mai tare parte a grătarului, apoi acoperiți cu tigaia de prăjire inversată și grătarul, răsturnând o dată, până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărei cotlete (evitați osul) înregistrează 145 de euro F, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
11
Transferați cotletele pe platou și lăsați-le să stea, acoperite lejer cu folie, 5 minute (temperatura va crește la 150 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Serviți, trecând salsa pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
13
Pentru a găti cotlete folosind grătar cu gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Când grătarul este preîncălzit, prăjiți cotletele pe grătarul ușor uns, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
și puneți cotletele deasupra arzătorului de închidere. Reduceți căldura pe arzătorul(arzătoarele) rămas (e) la moderat și grătați carnea de porc, acoperită cu capac, până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui cotlet (evitați osul) înregistrează 145 de metri cubi F, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
16
Transferați cotletele pe platou și lăsați-le să stea, acoperite lejer cu folie, 5 minute (temperatura va crește la 150 F).
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.