Cotlet De Porc Minnesota
Minnesota cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 518 calorii, 54g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.55 pe portie. Dacă aveți la îndemână apă, granule de bouillon de pui, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie cu o cantitate mică de ulei, rumenim cotletele condimentate cu sare și piper. Pulverizați o caserolă mare de 9x13 inch cu spray antiaderent.
Presărați orezul spălat uniform în fundul vasului.
Adăugați apă și ciuperci.
Se presară cu lingouri de pui. Aranjați cotletele deasupra și lingurați supa peste cotlete și orez. Acoperiți caserola cu folie de aluminiu și sigilați bine.
Coaceți timp de 1 1/2 ore până la 2 ore sau până când orezul și cotletele sunt fragede.