Cotlet De Porc Minnesota

Cotlet De Porc Minnesota
Minnesota cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 518 calorii, 54g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.55 pe portie. Dacă aveți la îndemână apă, granule de bouillon de pui, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie cu o cantitate mică de ulei, rumenim cotletele condimentate cu sare și piper. Pulverizați o caserolă mare de 9x13 inch cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
TigaieTigaie
3
Presărați orezul spălat uniform în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Adăugați apă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
5
Se presară cu lingouri de pui. Aranjați cotletele deasupra și lingurați supa peste cotlete și orez. Acoperiți caserola cu folie de aluminiu și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 1 1/2 ore până la 2 ore sau până când orezul și cotletele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista