Cotlet De Porc Marsala Portocaliu

Cotlet De Porc Marsala Portocaliu
Cotletele de porc Marsala de eșalotă portocalie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de mandarină, șalotă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete de porc Marsala pentru doi, Cotlet De Porc Marsala, și Cotlet de porc cu sos cremos Marsala.

Instrucțiuni

1
Condimentați cu generozitate Cotletele de porc cu sare și piper negru; praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline în tigaia fierbinte. Cotlet de porc brun în uleiul fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Reduceți căldura la mediu și împrăștiați șalota în jurul cotletelor. Continuați să gătiți carne, răsturnând o dată, până când cotletele sunt fragede cu furculița, 10 până la 15 minute. Se amestecă ocazional pentru a preveni arderea șalotelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CarneCarne
4
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald.
5
Ridicați căldura la mediu-mare.
6
Se toarnă suc de mandarină și vin Marsala în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sucul si vinul se reduc la glazura, 3 pana la 5 minute. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și presărați cu coajă de portocală; adăugați unt în tigaie. Răsturnați cotletele în glazură până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
VinVin
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista