Cotlet De Porc Marsala De Șalot Portocaliu
Orange Shallot Marsala cotlet de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 166 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, vin marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Marsala cotlet de porc pentru doi, Cotlet De Porc Marsala, și Cotlet de porc cu sos Marsala cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Cotletele de porc generos cu sare și piper negru; praf ușor cu făină.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline în tigaia fierbinte. Cotlet de porc maro în ulei fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Reduceți căldura la mediu și împrăștiați șalotul în jurul cotletelor. Continuați să gătiți carne, răsturnând o dată, până când cotletele sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă ocazional pentru a preveni arderea șobolanilor.
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
Ridicați căldura la mediu-mare.
Se toarnă sucul de mandarină și vinul Marsala în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sucul si vinul se reduc la o glazura, 3 pana la 5 minute. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și presărați cu coajă de portocală; adăugați unt în tigaie. Răsturnați cotletele în glazură până când sunt acoperite.