Cotlet De Porc Marsala De Șalot Portocaliu

Cotlet De Porc Marsala De Șalot Portocaliu
Orange Shallot Marsala cotlet de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 166 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, vin marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Marsala cotlet de porc pentru doi, Cotlet De Porc Marsala, și Cotlet de porc cu sos Marsala cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Cotletele de porc generos cu sare și piper negru; praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline în tigaia fierbinte. Cotlet de porc maro în ulei fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Reduceți căldura la mediu și împrăștiați șalotul în jurul cotletelor. Continuați să gătiți carne, răsturnând o dată, până când cotletele sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă ocazional pentru a preveni arderea șobolanilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
5
Ridicați căldura la mediu-mare.
6
Se toarnă sucul de mandarină și vinul Marsala în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sucul si vinul se reduc la o glazura, 3 pana la 5 minute. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și presărați cu coajă de portocală; adăugați unt în tigaie. Răsturnați cotletele în glazură până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista