Cotletul de porc marinat de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1371 calorii, 174g de proteine, și 65g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 9,49 USD pe porție. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Un amestec de sos de grătar, cotlet de porc, oțet de vin infuzat cu rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar în rodie marinate, Cotlete de porc cu glazură de rodie, și Cotlet De Porc Marinat Cu Soia.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul de măsline, oțetul, rozmarinul, usturoiul și piperul negru împreună într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați Cotletele de porc și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți Cotletele de porc din marinată, aruncați marinada și condimentați Cotletele de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Gătiti Cotletele de porc pe grătarul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru, 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați cotletele să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.