Cotlet De Porc La Grătar Glazurat Cu Caise

Cotlet De Porc La Grătar Glazurat Cu Caise
Cotletele de porc la grătar glazurate cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 594 calorii, 73G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. Un amestec de ulei vegetal, frunze de cimbru, cotlete de porc tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise, Cotlet de porc glazurat cu caise, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică, combinați vinul, conservele, cimbru și 1/2 linguriță. sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt. Frecați cotletele cu ulei și presărați sare. Grătar timp de 10 minute, întorcându-se o dată. Continuați să gătiți, ungând cu glazură de mai multe ori, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletului înregistrează 60°, cu 6 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Lăsați cotletele să se odihnească pe o tăietură timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista