Cotlet De Porc La Grătar Dijon

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc la grătar Dijon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 450 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de porc, zahăr brun, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Dijon, Cotlet de porc la grătar Dijon cu salată de roșii-piersici, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Cidru De Mere Maple Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați muștarul, zahărul brun, sucul de mere și sosul Worcestershire împreună într-un castron până când marinada este netedă.
Se toarnă 2/3 marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți cu marinată, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 8 ore până peste noapte. Acoperiți vasul cu marinada rămasă cu folie de plastic și dați-l la frigider.
Scoateți Cotletele de porc din marinată și aruncați punga și marinada.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Gătiți Cotletele de porc pe grătarul preîncălzit, ungând cu marinată rezervată, până când nu mai roz în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Lăsați Cotletele de porc să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.