Cotlet De Porc La Grătar Cu Sirop Balsamic

Cotletul de porc la grătar cu sirop Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1251 calorii, 148g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $12.48 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, crenguțe de rozmarin, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, Cotlet De Porc Balsamic Cu Nectarine La Grătar, și Chipotle Balsamic De Zmeură Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Îndepărtați frunzele din 1 crenguță de rozmarin. Tăiați frunzele la egal cu 1 linguriță.
Aduceți oțet balsamic, 1 lingură. miere, și restul de rozmarin crenguta la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, 14-16 minute sau pana cand este gros si siropos (aproximativ 1/3 cana).
Între timp, combinați muștarul, următoarele 3 ingrediente, rozmarinul tocat și restul de 2 linguri. miere într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar, pungă de stoarcere pentru a combina ingredientele.
Adăugați carne de porc și sigilați punga, întorcându-vă la strat.
Scoateți cotletele din amestecul de muștar, aruncând amestecul.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150 până la 15
Transferați pe un platou de servire.
Scoateți și aruncați crenguța de rozmarin din siropul balsamic.
Serviți siropul cu carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.