Cotlet de porc la grătar cu salsa de piersici

Cotlet de porc la grătar cu salsa de piersici
Cotletele de porc la grătar cu salsa de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 381 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați piersici, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Cotlet de porc la grătar cu salsa de piersici, Cotlet de porc la grătar sud-vestic cu salsa de piersici, și Perfect cotlet de porc la gratar cu afine piersic busuioc Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-un castron aruncați toate ingredientele salsa împreună și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți Cotletele de porc cu uleiul. Într-un castron mic combinați praful de chili, sarea și piperul. Presărați generos freca pe ambele părți ale fiecărei cotlete de porc. Grătați cotletele până la fiert, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte. (Set 1 cotlet deoparte pentru runda on-line 2 Reteta, Supa Orzo cu carne de porc.) Aranjați cotletele pe un platou de servire și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Serviți cotletele cu salsa de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Select)
Antica Chardonnay (Munte Select)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista