Cotlet de porc la grătar cu glazură de mere de arțar

Cotlet de porc la grătar cu glazură de mere de arțar
Cotletele de porc la grătar cu glazură de mere de arțar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, sirop de arțar adevărat, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul de mere, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Pinwheel Cu Unt De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Rețetă de glazură de arțar de mere-afine, Cotlet de porc la grătar cu glazură de arțar-afine, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Cidru De Mere Maple Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În cratița de 1 litru, amestecați siropul de arțar, untul de mere și muștarul. Gatiti la foc mic aproximativ 1 minut, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Presărați Cotletele de porc cu piper de usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
3
Puneți carnea de porc pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați cu amestec de arțar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 10 până la 12 minute, rotind și perindând cu amestec de arțar de 2 sau 3 ori, până când nu mai este roz când este tăiat lângă os. Aruncați orice amestec de arțar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista