Cotlet de porc la grătar cu glazură de arțar-afine
Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, zahăr, suc de cran-zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Rețetă de glazură de arțar de mere-afine, Cotlet de porc la grătar cu glazură de mere de arțar, și Cotlet De Porc De Afine-Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Se amestecă primele 8 ingrediente în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Faceți înainte: frecarea condimentelor și glazura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și depozitați condimentele frecați la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați glazura. Reîncălziți glazura doar până când se poate turna înainte de utilizare.
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (la foc mediu).
Presărați condimente frecați generos pe ambele părți ale cotletelor de porc (aproximativ 1/2 lingură pe parte), apăsând pentru a adera.
Așezați Cotletele de porc pe grătar, acoperiți și gătiți 5 minute pe fiecare parte.
Periați generos cu glazură. Treceți la o parte mai rece a grătarului și continuați să grătiți, neacoperit, până când este gătit, perindând frecvent cu glazură, cu aproximativ 3 minute mai mult pe fiecare parte.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.