Cotlet de porc la grătar cu chutney de șalotă de lămâie

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc la grătar cu chutney de șalotă de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 530 calorii, 50g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, piper crăpat, lămâi meyer și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc la grătar cu unt de șalotă, Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune, și Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Condimentează Cotletele de porc cu sare, piper și boia afumată, după gust.
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l pe grătarul fierbinte. Grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, obținând o ușoară caracterizare.
Se transferă într-un platou, se acoperă cu Chutney de șalotă de lămâie și se servește.
Într-un castron mic, amestecați secțiunile de lămâie, șalotă, tarhon, arpagic, ulei de măsline, zahăr și sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.