Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă

Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă
Cotletele de porc la grătar cu chutney de rubarbă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 504 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar Dijon din cereale integrale, zahăr, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, Cotlet de porc cu chutney de rubarbă, și Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Acidulată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti chutney, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați rubarba și următoarele 4 ingrediente (rubarba prin ardei roșu măcinat); reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Lingură într-un castron; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați jeleul și muștarul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 1/2 linguriță de sare, piper negru și chimen; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând ocazional cu amestec de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți carnea de porc cu chutney; presărați cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista