Cotletele de porc la grătar cu chutney de rubarbă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 504 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar Dijon din cereale integrale, zahăr, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, Cotlet de porc cu chutney de rubarbă, și Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Acidulată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chutney, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați rubarba și următoarele 4 ingrediente (rubarba prin ardei roșu măcinat); reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Lingură într-un castron; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Baton De Scorțișoară
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați jeleul și muștarul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Jeleu
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați 1/2 linguriță de sare, piper negru și chimen; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Chimen
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
6
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând ocazional cu amestec de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți carnea de porc cu chutney; presărați cu ceapă verde, dacă doriți.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.