Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu chutney de prune-ghimbir. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 524 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, semințe de muștar, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu chutney de prune, Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune proaspete, și Cotlet de porc la grătar cu Chutney de piersici cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă, ginul, vermutul, 1/2 cană fiecare zahăr și sare, rozmarinul, frunzele de dafin și coriandrul într-o cratiță mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Gin
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă 6 căni de apă și 2 căni de gheață; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Se toarnă saramura peste Cotletele de porc într-un bol mare, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați ceapa roșie, restul de 1/2 cană de zahăr, oțetul, semințele de muștar, ghimbirul, fulgii de ardei roșu și un vârf de sare într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti 3 minute, apoi adaugati jumatate din prune si gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa si prunele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Asezonarea Cărnii
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați prunele rămase și gătiți până când primul lot de prune începe să se destrame și al doilea lot este doar fraged, încă aproximativ 8 minute. Se amestecă muștarul și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scurgeți Cotletele de porc, aruncați saramura și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Se presară cu piper și grătar, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Serviți cu chutney. Puteți face chutney de prune cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați, apoi aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Fotografie de Kana Okada
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.