Cotlet De Porc La Grătar
Cotletul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă $2.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de cotlet de porc, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o tigaie, încălziți o cantitate mică de ulei și rumeniți ambele părți ale cotletelor de porc.
Într-un castron combinați ketchup, sare, semințe de țelină, nucșoară, oțet, apă și frunze de dafin;
Coaceți în cuptor timp de 90 de minute. Întoarceți cotletele o dată în timpul coacerii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.