Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Cotletele de porc pane la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până se usucă, dar nu aurii, 7 până la 10 minute. Se răcește complet firimiturile de pâine, apoi se amestecă împreună cu brânză, sare și piper într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se condimentează ușor cotletele cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară. Puneți ulei într-un alt castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Înmuiați fiecare cotlet în ulei, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați ambele părți ale cotletului în amestec de pâine-pesmet, apăsând ușor pentru a ajuta firimiturile să adere și transferați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz). Cotletele de grătar pe grătar bine unse, acoperite numai dacă se utilizează grătar pe gaz, se răstoarnă o dată sau de două ori, până când carnea de porc este gătită și firimiturile sunt maronii aurii, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
* Cotletele de porc pot fi coapte cu 2 ore înainte și răcite, acoperite slab. ·Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puteți fierbe Cotletele de porc pe raftul ușor Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne în 2 loturi, la 4 până la 6 inci de broilerul preîncălzit, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista