Cotlet De Porc La Grătar
Cotletele de porc pane la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până se usucă, dar nu aurii, 7 până la 10 minute. Se răcește complet firimiturile de pâine, apoi se amestecă împreună cu brânză, sare și piper într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se condimentează ușor cotletele cu sare și piper suplimentar.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară. Puneți ulei într-un alt castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Înmuiați fiecare cotlet în ulei, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați ambele părți ale cotletului în amestec de pâine-pesmet, apăsând ușor pentru a ajuta firimiturile să adere și transferați pe foaia de copt.
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz). Cotletele de grătar pe grătar bine unse, acoperite numai dacă se utilizează grătar pe gaz, se răstoarnă o dată sau de două ori, până când carnea de porc este gătită și firimiturile sunt maronii aurii, aproximativ 10 minute în total.
* Cotletele de porc pot fi coapte cu 2 ore înainte și răcite, acoperite slab. ·Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puteți fierbe Cotletele de porc pe raftul ușor Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne în 2 loturi, la 4 până la 6 inci de broilerul preîncălzit, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe lot.