Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Cotletele de porc pane la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până se usucă, dar nu aurii, 7 până la 10 minute. Se răcește complet firimiturile de pâine, apoi se amestecă împreună cu brânză, sare și piper într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se condimentează ușor cotletele cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară. Puneți ulei într-un alt castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă de 9 inci. Înmuiați fiecare cotlet în ulei, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați ambele părți ale cotletului în amestec de pâine-pesmet, apăsând ușor pentru a ajuta firimiturile să adere și transferați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz). Cotletele de grătar pe grătar bine unse, acoperite numai dacă se utilizează grătar pe gaz, se răstoarnă o dată sau de două ori, până când carnea de porc este gătită și firimiturile sunt maronii aurii, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
* Cotletele de porc pot fi coapte cu 2 ore înainte și răcite, acoperite slab. ·Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puteți fierbe Cotletele de porc pe raftul ușor Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne în 2 loturi, la 4 până la 6 inci de broilerul preîncălzit, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista