Cotlet de porc la gratar cu Hots lungi și ardei gras galben

Cotlet de porc la gratar cu Hots lungi și ardei gras galben
Cotlet de porc la gratar cu Hots lungi și ardei gras galben este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente irvine Calgary steak condiment, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc la gratar cu ananas si ardei gras, Baby Bok Choy Cu Ardei Gras Galben, și Salată De Linte Cu Morcovi, Roșii Galbene Și Ardei Grași pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul. Condimentează Cotletele de porc cu condimente de friptură, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sotată și adăugați ardei iute, ardei grași galbeni, busuioc și usturoi, gătind la foc mediu până se rumenesc ușor. Grătați Cotletele de porc la coacerea dorită și aranjați pe platoul de servire cu ardei și amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista