Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie
Cotletele de porc coapte cu crustă de parmezan-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de salvie frecat, parmezan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie, Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan, și Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă pesmetul, brânza, salvia și coaja de lămâie în vasul de plăcintă.
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca.
Așezați făina pe farfurie; condimentează generos cu sare și piper. Înveliți Cotletele de porc pe ambele părți cu făină; scuturați excesul. Înmuiați cotletele în ouă, apoi acoperiți pe ambele părți cu amestec de pesmet.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia cu carne de porc la cuptor.
Coaceți până când cotletul de porc este crocant la exterior și termometrul pentru carne introdus în registrele de porc 150 F, aproximativ 20 de minute.
Transferați Cotletele de porc în farfurii.
Garnisiți cu pene de lămâie și pene portocalii, dacă doriți, și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.