Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere

Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere
Cotletele de porc glazurate cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, amestec de supă de ceapă, măr de tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet Rapid De Porc Glazurat Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie medie la foc mediu, cotlet de porc brun aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, amestecați amestecul de mere, mere și supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De MereSos De Mere
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați Cotletele de porc rumenite într-un vas mediu de copt. Se acoperă cu amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți Cotletele de porc aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista