Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente De Două Zile

Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente De Două Zile
Cotletele de porc frecate cu condimente de două zile sunt un fără gluten felul principal. O porție conține 1370 calorii, 20g de proteine, și 122G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, crenguță de rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul turbinado, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente, Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente, și Cotlet de porc frecat cu condimente cu Salsa de vară.

Instrucțiuni

1
Puneți Cotletele de porc într-un vas de copt din sticlă și frecați-le peste tot cu usturoiul tocat, cimbru tocat și 1 lingură de sare. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Într-o râșniță de condimente sau într-o moară de cafea curată, combinați zahărul turbinado cu boabele de ienupăr, semințele de coriandru, boabele de piper zdrobite, semințele de fenicul și anasonul stelat și măcinați până la o pulbere nisipoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3
Presărați condimentele frecați peste cotlete. Acoperiți și refrigerați din nou peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați bucățile de umăr de porc și gătiți la foc moderat, amestecând o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
6
Adăugați morcovul, șalotele, rozmarinul, pătrunjelul, usturoiul zdrobit, boabele de piper întregi și crenguțele de cimbru; gatiti pana cand șalotele incep sa se rumeneasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Se adaugă vinul și mierea și se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când bulionul de porc s-a redus la 3/4 cană, aproximativ 1 1/2 ore. Strecurați jusul într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți cotletele și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
12
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți Cotletele de porc timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cotletelor înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți din cuptor și lăsați cotletele să se odihnească în tigaie timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Reîncălziți jusul de porc și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Tăiați carnea de porc între oasele coastei în 4 cotlete și transferați-o în farfurii, rumenite cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
16
Serviți cu jus. Alternativ, tăiați carnea de pe oase și sculptați cotletele așa cum ați face o friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista