Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile

Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 152 calorii. Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotletul de porc frecat de cacao și Chile ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, ulei de măsline, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați apa cu ardeiul roșu și 1 1/2 lingurițe de sare și amestecați până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați Cotletele de porc și lăsați saramura la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Aprindeți un grătar și creați o zonă rece. (Pentru un grătar cu cărbune, greblați cărbunii într-o parte; pentru un grătar cu gaz, lăsați o parte neluminată.) Într-un castron, amestecați cacao, zahărul și pudra de ancho cu 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți Cotletele de porc și uscați-le, îndepărtând orice bucăți de piper zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Periați generos cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Rulați Cotletele de porc în frecarea de cacao și bateți-le pentru a-l ajuta să adere. Grătiți la foc moderat timp de 4 minute, întorcând cotletele o dată sau de două ori până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați cotletele în zona rece, acoperiți și grătiți timp de aproximativ 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 135 pentru carnea medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Lăsați cotletele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista