Cotlet de porc fiert cu salvie
Reteta cotlet de porc fiert cu salvie poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Acest fel principal are 612 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $4.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de coaste de porc, usturoi, pepperoncini murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Carne de porc fiartă cu lămâie și salvie, Cotlet De Porc Salvie, și Cotlet De Porc Salvie.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1/4 cană de sare într-un castron puțin adânc; bateți în 3 căni de apă. Pătrundeți carnea de porc peste tot cu o furculiță, apoi adăugați în castron și înmuiați 10 minute.
Puneți făina pe o farfurie. Condimentează carnea de porc cu piper, apoi dragă în făină.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare; adăugați carnea de porc și gătiți, netulburată, până devine aurie pe fund, 5 minute.
Adăugați salvia în tigaie; întoarceți Cotletele de porc, astfel încât să se odihnească deasupra salviei. Împrăștiați usturoiul, feliile de lămâie și pepperoncini în jurul cărnii de porc. Gatiti, netulburat, pana devine auriu pe cealalta parte, inca 5 minute.
Adăugați roșiile, bulionul de pui și 1/2 cană de apă în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut. Fierbeți, răsturnând carnea de porc la jumătate, până când lichidul este redus la jumătate și carnea este fragedă, aproximativ 15 minute.
Se servește cu cuscusul;se acoperă cu pătrunjelul.
Fotografie de Justin Walker
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.