Reteta cotlet de porc fiert cu salsa de ceapa (Ww) este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $2.83 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, suc de portocale, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă, Cotlet De Porc Fiert Rapid Cu Salsa, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.