Cotlet De Porc Fiert
Cotletul de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.84 pe portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, bulion de pui, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Fiert, Cotlet De Porc Fiert, și Cotlet De Porc Fiert Cu Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentele; presărați peste Cotletele de porc. Într-o tigaie antiaderentă, gătiți cotletele în ulei până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-60 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți carnea și păstrați-o caldă.
Combinați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește peste cotlet de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.