Cotlet de porc dulce-n-acru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc dulce-n-acru. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc dulce și acru, Cotlet de porc dulce și acru, și Cotlet De Porc Dulce Și Acru.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează Cotletele de porc peste tot cu sare și piper negru și adaugă în tigaia fierbinte. Gatiti cotletele 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Adăugați conserve de caise, sos de soia și ghimbir și aduceți la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți 5 minute, până când carnea de porc este gătită.
Se ia de pe foc și se amestecă în scallions.