Cotlet de porc dublu gros la grătar cu sos de prune de ghimbir
Dublu gros cotlet de porc la gratar cu ghimbir prune Bbq sos este o reteta americana care servește 3. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet de cidru, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Asiatic (Sos De Soia De Ghimbir), Cotlet De Porc La Grătar Cu Chutney De Prune-Ghimbir, și Cotlet de porc Berkshire la grătar cu sos Merlot.
Instrucțiuni
1
Prepararea sosului de grătar cu prune de ghimbir: prune la foc mic, ghimbir, 1 cățel de usturoi, sos hoisin, zahăr brun, 2 linguri de apă, sos de soia și anason stelat, 20 de minute sau până când prunele sunt libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Chile Scotch Bonet, Tocat
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se adaugă oțet și se fierbe, neacoperit, amestecând continuu până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Aruncați anasonul stelat, strecurați și amestecați scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Adăugați 2 uncii de muguri de fasole, 1/2 lire morcovi, 1/2 lire însămânțate și julienned engleză castravete, 2 până la 3 scallions tăiate în panglici înguste, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezești
3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați bine și lăsați să stea două ore.
5
Clatite calde, imprastiati sosul Hoisen pe clatita, umpleti cu legume si rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Life Savers
1
Așezați coapsa de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Se ornează cu două clătite mushu umplute, rulate, încălzite.
3
Se ornează cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
4
Opțiune de garnitură: faceți o reducere a stocului de rață, anasonului stelat și vinului de prune. Reduceți la glazură și băltoacă ușor pe farfurie înainte de a adăuga cotlet de porc și clătite mushu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagă
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi