Cotlet De Porc Dijon
Cotletele de porc Dijon sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 65 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de oțet de cidru, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dijon-Cotlete De Curcan Pecan, Cotlete de pui cu sos cremos Dijon, și Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați muștarul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Așezați carnea de porc într-un vas superficial; lingură 2 linguri amestec de muștar peste carne de porc, întorcându-se la strat.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți 4 minute pe partea 1; întoarceți carnea de porc și amestecați amestecul de muștar rezervat peste carnea de porc. Gatiti carnea de porc 2 minute sau doar pana cand se face.
Adăugați apă, amestecând ușor; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor. Întoarceți carnea de porc pentru a acoperi și așezați-o pe un platou de servire.
Se toarnă sucuri de tigaie peste carne de porc.