Cotlet De Porc De Fenicul

Cotlet De Porc De Fenicul
Cotletele de porc de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 262 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. Dacă aveți la îndemână vin, sare de usturoi, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Cotlet De Porc Cu Fenicul, și Cotlet de porc cu fenicul și morcovi.

Instrucțiuni

1
Presărați sare de usturoi pe ambele părți ale cotletelor de porc. Sarea de usturoi ar trebui să acopere destul de bine cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Se toarnă puțin ulei de măsline sau alt ulei de gătit într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți Cotletele de porc în tigaie și așezați semințele de fenicul deasupra cotletelor de porc. 10 până la 15 semințe de fenicul pe cotlet de porc vor face probabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați partea inferioară a cotletului de porc să se rumenească apoi întoarceți-o. Odată ce ambele părți sunt rumenite flip din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Se toarnă vinul în tigaie; acoperiți și reduceți căldura. Se fierbe timp de 10 minute și se răstoarnă Cotletele de porc. Acoperiți-le din nou și lăsați-le să fiarbă încă 10 minute. Asigurați-vă că vinul nu se evaporă complet sau că Cotletele de porc vor arde. Poate că va trebui să adăugați puțin mai mult vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista