Cotlet de porc de boia afumată cu ardei gras și gust de porumb
Cotletul de porc afumat cu ardei gras și gust de porumb este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Zesty Porumb Ardei Gras Frigider Savura, Roșii, porumb dulce și ardei gras, și Pulpe de pui la grătar cu ananas, porumb și ardei gras.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adauga ceapa rosie si ghimbir; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați ardei gras roșu tocat, coriandru măcinat, cimbru uscat și porumb; gatiti 3 minute sau pana cand ardeiul gras este fraged, amestecand ocazional. Se amestecă oțet de cidru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Lingura savura într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper negru și boia; presărați uniform peste carne de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.