Cotlet de porc cu usturoi și mere în vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu usturoi și mere în vin. Această rețetă servește 2. O porție conține 403 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu vin și usturoi, Cotlet De Porc Cu Mere Salvie Rozmarin Și Usturoi, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.