Cotletul de porc cu umplutură de caise-migdale este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, cotlet de porc, sare și piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Umplutură De Migdale De Caise, Carne de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă, și Friptură de porc cu umplutură de caise-orez.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.