Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi

Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de țară și piure de cartofi. O porție conține 327 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate în centru, cartofii, făina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc fiert cu lapte cu piure de cartofi și sos, Cotlet de porc cu sos de țară, și Cotlet de porc în sos de ceapă de țară.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați 1/4 linguriță de sare uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Adăugați 1 linguriță de unt în tigaie, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți carnea de porc timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați laptele cu conținut scăzut de grăsimi și făina, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1% Lapte1% Lapte
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de lapte în tigaie, amestecând cu un tel. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, condimente de pasăre și piper negru. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți timp de 7 minute sau până când sosul este gros și carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Piper NegruPiper Negru
SosSos
LapteLapte
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
În timp ce carnea de porc gătește, pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista