Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu muștar și sos de smântână. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 250 de calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, amidon de porumb, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cina in seara asta: cotlet de porc cu sos de muștar și smântână, Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, și Cotlet De Porc Cu Sos De Smantana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, procesați bulionul de pui, smântâna, dijonul și muștarul măcinat cu piatră și amidonul de porumb până se omogenizează.
Transferați sosul într-o cratiță mică și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și se menține cald.
Încălziți o tigaie mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc și tocmai fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați cotletele pe farfurii calde, lingurați sosul de muștar deasupra și serviți imediat.