O porție conține 226 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Un amestec de cotlet de porc centru, mere scrumptious de aur, scorțișoară sol, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de porc, sos de mere de aur și stafide, paste de grâu integral Mac-N-Cheddar, Cotlet de porc cu Purslane de aur și sos de roșii proaspete, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un vas mediu plasat la foc mediu și gătiți până se formează un sos gros, 10 până la 12 minute, amestecând ocazional. Dacă sosul începe să stropească pe măsură ce bulează, reduceți puțin căldura înapoi, dar ar trebui lăsat să se reducă și să se formeze rapid. Odată ce merele sunt moi și se formează sos, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ulei în tigaie. Condimentează cotletele pe 1 parte cu sare și piper. Folosind o pereche de clești, adăugați cotlete în tigaia fierbinte condimentată cu fața în jos. Condimentați partea opusă a cotletelor cu sare și piper. Se rumenesc și se caramelizează cotletele 2 minute pe fiecare parte, apoi se reduce focul la mediu și se gătește încă 5 până la 6 minute, întorcându-se ocazional, până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți Cotletele de pe foc și lăsați-le să se odihnească câteva minute pentru ca sucul să se redistribuie. Degajează tigaia cu un strop de suc de mere și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă sosul de tigaie peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți ghimbirul din sos și Cotletele de sus cu porții generoase de sos cald de mere auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.