Cotlet de porc cu sos de ghimbir-cireșe

Cotlet de porc cu sos de ghimbir-cireșe
Cotletul de porc cu sos de ghimbir-cireșe este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 306 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, conserve de cireșe, ghimbir măcinat îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlet de porc cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte; scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați conservele și ingredientele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de conserve în tigaie; reduceți focul și gătiți 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista