Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat

Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat
Cotletele de porc cu sos de coacăz roșu acidulat sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fructe de coacăz, bulion de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă Acidulat, Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze, și "Cotletele" de porc ale lui Laurie L. Cu reducere de coacăze negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și 1 lingură de usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați zahărul și răspândirea fructelor; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea FructelorRăspândirea Fructelor
ZahărZahăr
5
Adăugați oțet; reveniți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
6
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
7
Combinați 2 linguri de usturoi și coajă; presărați uniform peste carnea de porc, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
8
Se presară uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
9
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista