Cotlet de porc cu sos de ciuperci Madeira

Cotlet de porc cu sos de ciuperci Madeira
Cotletele de porc cu sos de ciuperci Madeira necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat grosier, frunze de cimbru, până la 6 ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete de porc prăjite cu sos Madeira, Cotlet de porc cu sos de ciuperci, și Cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri. Lăsați uleiul să fumeze ușor. Condimentează fiecare cotlet de porc cu sare și piper, după gust și adaugă în tigaie. Căutați pe fiecare parte timp de 2 minute. Odată rumenite frumos pe fiecare parte, transferați cotletele într-o tigaie cu un suport și coaceți la cuptor pentru încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți cotletele din cuptor pe un platou de servire. Rezervați tigaia pentru sosul Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În aceeași tigaie în care au fost arse cotletele, adăugați 1 lingură de unt, șalotă, usturoi și ciuperci. Gatiti la foc mediu-mare pana se caramelizeaza usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați făina și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Adăugați vinul de Madeira și degelați tigaia. Coborâți focul, adăugați bulionul de vită și fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul rămas și ierburile proaspete. Odată ce untul s-a topit, turnați sosul peste Cotletele de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista