Cotlet de porc cu sos de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cireșe. O porție conține 622 calorii, 60g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.34 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, cireșe, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlet de porc cu sos de rubarbă-cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă cireșele, bulionul, marmelada, oțetul și ardeiul roșu. Fierbeți până când sosul se îngroașă, 6 până la 8 minute. Condimentează carnea de porc cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. În 2 loturi, gătiți cotletele până se rumenesc și fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți între farfurii individuale și acoperiți cu sosul de cireșe.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.