Cotlet de porc cu sos de cireșe

Cotlet de porc cu sos de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cireșe. O porție conține 622 calorii, 60g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.34 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, cireșe, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlet de porc cu sos de rubarbă-cireșe.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați șalotele și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă cireșele, bulionul, marmelada, oțetul și ardeiul roșu. Fierbeți până când sosul se îngroașă, 6 până la 8 minute. Condimentează carnea de porc cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. În 2 loturi, gătiți cotletele până se rumenesc și fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți între farfurii individuale și acoperiți cu sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista