Cotlet de porc cu sos de ceapă

Cotlet de porc cu sos de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 492g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 2939 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $24.44 pe portie. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, pudră de usturoi, cotlet de porc și ceapă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet de porc în sos de ceapă, Cotlet de porc cu tarhon-sos de ceapa, și Cotlet de porc în sos de ceapă de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu piper și sare. Într-o tigaie mare, gătiți cotletele și ceapa în ulei la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când cotletele se rumenesc ușor; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Într-un castron mic, amestecați amestecul de sos, praful de usturoi și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste carne de porc. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-4 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista