Cotlet de porc cu sos cald de prune

Cotletele de porc cu sos cald de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Cotlet de porc zmeură-prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați prunele, frunzele de cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prunele se inmoaie si isi elibereaza sucurile, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron. Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul rămas. Condimentați Cotletele de porc cu restul de sare și piper. Gatiti pana se rumeneste pe 1 parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți, acoperiți fiecare cotlet cu 1 crenguță de cimbru și gătiți încă 5 minute. Puneți prunele în jurul cotletelor și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 5 minute. Împărțiți cotletele și prunele între farfurii individuale.