Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu smântână și sos de ciuperci. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.46 pe portie. O porție conține 422 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, cotlet de porc, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci, Cotlet De Porc Cu Sos De Smantana, și Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cotletele din tigaie și scurgeți grăsimea. Puneți cotletele înapoi în tigaie și turnați smântână și supă peste ele.
Lăsați să fiarbă timp de 1 oră, întorcându-se la fiecare 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.