Cotlet de porc cu saramură din Caraibe

Cotlet de porc cu saramură din Caraibe
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Cotletele de porc cu saramură din Caraibe ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de până la 8 boabe de piper, zahăr brun ferm, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Sărat, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista