Cotlet De Porc Cu Salsa Alb-Negru
Cotletele de porc reteta cu Salsa alb-negru ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 280 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, garnitură: crenguțe de coriandru, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Salsa De Mango, Cotlet de porc cu Salsa de Mango, și Cotlet De Porc Cu Salsa De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente, amestecând ușor; acoperiți salsa și răciți cel puțin 1 oră.
Gătiți cotletele, acoperite cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Serviți imediat cu salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.