Cotlet de porc cu prăjituri cu praz cu bule
Cotletele de porc cu prăjituri cu praz cu bule necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 607 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 28 de fani. Un amestec de cartofi, ulei de floarea soarelui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Prăjituri Cu Bule Și Scârțâit, și Cotlet de porc la cuptor cu usturoi + cotlet de porc gratuit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Periați Cotletele de porc cu muștar, apăsați pe frunzele de cimbru și gătiți timp de 30 de minute sau până când sunt fierte și aurii.
Între timp, fierbeți cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată timp de 12 minute sau până se înmoaie. se scurge, se întoarce în tigaie și se lasă la abur timp de 2 minute, apoi se pasează până se omogenizează.
Topiți untul într-o tigaie mare. Gatiti prazul pana se inmoaie si se topeste, aproximativ 10 minute. Se amestecă în piure cu niște condimente și se formează în 8 prăjituri. Puneți făina pe o farfurie cu ceva mai mult condiment, apoi praf fiecare tort de cartofi în ea.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și gătiți prăjiturile pe fiecare parte timp de 2 minute până când sunt aurii și crocante la margini.
Serviți imediat cu cotlet de porc.