Cotlet de porc cu oțet

Cotlet de porc cu oțet
Cotletele de porc cu oțet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 621 calorii, 75g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de vin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Cotlet de porc cu oțet balsamic, Cotlet De Porc Cu Oțet De Zmeură, și Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lira cotlet de porc la 1/4 inch grosime. Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mare și carne de porc maro pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți grăsimea.
3
Se toarnă apă, oțet, sare și piper în tigaie. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți cotletele până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți cotletele din tigaie, lăsând sucurile și așezați-le pe un platou pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți fileurile de hamsie împreună cu 2 lingurițe de unt și 1/2 linguriță de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Bateți această pastă în lichidul fierbinte pentru a se îngroșa. Gătiti și amestecați până când lichidul s-a îngroșat și făina nu mai este granulată, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista