Cotlet de porc cu oțet
Cotletele de porc cu oțet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 621 calorii, 75g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de vin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Cotlet de porc cu oțet balsamic, Cotlet De Porc Cu Oțet De Zmeură, și Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lira cotlet de porc la 1/4 inch grosime. Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mare și carne de porc maro pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă apă, oțet, sare și piper în tigaie. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți cotletele până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți cotletele din tigaie, lăsând sucurile și așezați-le pe un platou pentru a se încălzi.
Puneți fileurile de hamsie împreună cu 2 lingurițe de unt și 1/2 linguriță de făină.
Bateți această pastă în lichidul fierbinte pentru a se îngroșa. Gătiti și amestecați până când lichidul s-a îngroșat și făina nu mai este granulată, 3 până la 4 minute.
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc pentru a servi.